Etter deg

9788283130881_product_line_mediumForfattar: Jojo Moyes
Sider: 507
Sjanger: Roman
Forlag: Bastion Forlag
Utgjevingsår: 2015
Oversetter: Elisabeth Haukland

¨Etter deg¨ av Jojo Moyes er etterkommaren av ¨Et helt halvt år¨. Boka handlar om Louisa Clark og hennes utfordringar med livet. Etter at hun miste sin kjære Will har ikkje alt vore heilt perfekt. Han var ein mann som hadde vert utsett for ei ulukke og vart lam i heile kroppen. Ettersom det skjedde såg han ikkje vitsen med livet lenger. Lou bur i Londons austkant og er veldig einsam. Ho har ein streng sjef ved jobben hennar i ein bar på flyplassen. Plutseleg ein dag kjem det ei jente som påstår ho er dottera til Will. Lou føler ansvar for denne jenta, som heiter Lily. Ho er veldig tidkrevande, spesielt sidan ho ikkje går på skule og finn på mykje dumt. I tillegg kan Lou sjølv vere ein smule klumsete, men det å vere klumsete er måten ho treffer Sam på.

Om du er personen som liker ein roman du kan leve deg inni, er dette boka du bør lese. Den er ei fantastisk spennande bok der du verkeleg får oppleve mange realistiske hendingar som ein kan sjå føre seg. Du følgjer Louisa gjennom hennar søking etter kunnskap og svar, samtidig som hindringar oppstår.

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *