Demonenes by

demonenes byForfatter: Cassandra Clare
Tittel: Demonenes by
Originaltittel: «City of Bones»
Serie: «The mortal instruments»
Forlag: Schibsted
Sjanger: Fantasy
Sider: 461

«Demonenes by» er den første boken i serien «Skyggejegerne». Boken handler 15 år gamle Clarissa Fray, selv om hun som regel bare blir omtalt som Clary. Hun bor i New York, sammen med moren sin og en god venn av moren, Luke.

Verdenen hun tror hun kjenner, endrer seg fort til noe hun ikke kan begripe. Livet hennes blir snudd på hodet like før hun fyller 16, idet hun er på en nattklubb og ser noen bli myrdet, uten at bestevennen hennes, Simon, eller noen andre på nattklubben, kan se det.

Like etter dette møter hun Jace, en arrogant skyggejeger, forsvinner moren. Etterhvert blir Clary introdusert for mange andre av skapningene som finnes i New York – alt ifra flere skyggejegere, demoner, alver, varulver, heksemestere og vampyrer. Flere og flere hemmeligheter om henne og moren blir avslørt utover i boken.

Serien «Skyggejegerne» består av 6 bøker, proppfulle av fantasy, kjærlighetsdrama, action, overraskelser og humor.

Jeg syns Clare skriver utrolig godt. Det er ofte vanskelig å legge fra seg boken. Dersom du liker fantasy, er dette virkelig en bok du burde lese!

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane , , , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *