Kunsten å høre hjerteslag

9788202387648Forfattar: Jan-Philipp Sendker

Forlag: Cappelen Damm

Utgivarår: 2014

Omsett av: Kurt Hanssen

Tin Win er ein vellykka advokat i New York, der han lever eit flott liv med kone og to barn. Han er opprinneleg frå Burma, men familen veit svært lite om oppvekst og bakgrunn. Ein dag like etter den eldste dattera, Julia, har hatt sin juridiske embetseksamen, forsvinn faren. Familien tvingast til å akseptere at det siste sporet sluttar i Bangkok.

Nokon år seinare finn Julia eit gammalt brev Tin Win har skrive, adressert til Burma. Ho bestemmer seg for å oppsøke dama han har skrive til. Da ho kjem til den lille landsbyen i fjella møter ho U Ba som kan fortelje mykje om farens fortid Julia aldri kunne drøymt om.

Eg synest kunsten å høre hjerteslag er ei god og innhaldsrik bok. Forfattaren hoppar en del i tid og vi får vite mykje fra framtida til Tin Win. Dette likar eg godt. Eg vil anbefale boka for jenter frå 15 år og oppover som likar å lese lettleste bøker.

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *