Den glemte hagen

DEN GLEMTE HAGEN av KATE MORTON

Forlag: Shibsted
Utgitt: 2009

Kate Morton er ei australsk forfattarinne fødd i 1976. Ho har skrive romanane Tilbake til Riverton, Den glemte hagen og En svunnen tid.

Boka startar med at ei lita jente blir funnen heilt åleine på ein båt som kjem i Australia frå England. Og hun blir tatt hand av eit ektepar som seinare latar som dei er foreldra til jenta. Ho sjølv hugsar ikkje noko av fortida si og heller ikkje noko om kven ho er. Dette skjedde i 1913. Det neste vi får lese er at Nell Andrews, ei gamal dame reiser til England for å finne ut sanninga om kven ho er, kvar ho kjem frå og eigentlig heile livet hennar. Det ho søker etter fører ho til Cornwall, og ein eigedom med namn Blackhurst Manor, som familien Mountrachet har eigd. Nell dør i 2005, og då arver barnebarnet Cassandra eit lite hus på eigendommen Blackhurst. Huset er veldig kjent blant landsbybefolkninga for å ha ein hemmelegheit, og då Cassandra får vite dette, gir ho seg ikkje. Ho vil vite om huset. Og då blir det hundre år gamle mysteriet om den forlatte jenta avslørt.

Det kan vere vanskelig å lese av og til, med tanke på dei forskjellige tidsepokane ein les om.

Men mi meining om boka er at den er veldig spennand

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *