Regines bok

Regines bok

Forfattar: Regine Stokke

Nøkkelord: Sjukdom, Familie, Sjukehus, Diagnose

Sidetal: 296

Utgitt: 2011

Forlag: Gyldendal

Boka handlar om ei jente ved navn Regine Stokke som får diagnosen leukemi i august 2008. Regine var 17 år då ho fekk diagnosen og oppretta bloggen «face your fear». Bloggen brukte ho til å skrive om diagnosen, behandlinga og for å få ut en del av kjenslene sine. Regine sitt siste ønske var å få gitt ut bloggen som ei bok.

 

Boka består av blogginnlegg, sitat, kommentarar og private bilete. «Døden er skummel. Det er den jeg frykter aller mest akkurat nå. Jeg vil ikke dø fra mine venner og min familie. Vil ikke etterlate dem triste. Jeg vil leve mer, oppleve mer».

 

Eg likte boka fordi den var spennande og og veldig vanskelig å legge ifrå seg. Boka har ei utrulig sterk og trist historie, men handlar om ei tøff jente.

 

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane , , . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *