Greatest hits vol 1

Greatest-hits-vol-1

Tittel: Greatest Hits Vol 1

Forfattar: Are Kalvø

Utgivingsår: 2003

Sjanger: Kåseri

Are Kalvø synes det er urettferdig at rock- og pop-stjerner får gi ut heilt nye album med dei same songane dei gav ut for fleire år sidan, så lenge dei kallar det «Greatest Hits». For å starte ein ny trend har Kalvø gitt ut denne boka, der han tek føre seg tre av dei beste bøkene han har gitt ut, «Absolutt Oslo», «Kunsten å vere neger» og «Men fjernkontrollen min får du aldri!», samt nokre kåseri som ikkje har vorte utgitt før.

I boka møter vi normale kvardagsproblem, oslofolk, fjernkontrollar og ikkje minst ein god dose humor. Eg tykte boka er eit verk i meisterklasse, fullt av latter, vitsar, men og ein god del viktige samfunnsspørsmål. Eg likar måten han skriv på, og meiner boka verkeleg er verdt å lese. Ho er lettlest og får fram ein god latter.

 

Lese av: Johan Bjørkedal

Dette innlegget vart lagt inn i Bokmeldingar med merkelappane . Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *